De Zorgimkerij; De Walnoot en De Els

Onze werkplek op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd is heel bijzonder. Hij bestaat uit 3 onderdelen: De Els, De Walnoot en de tuin. Samen noemen we dit De Zorgimkerij.

In onze productieruimte De Els ‘mutsen’ en etiketteren we potjes met honing, jam en chutney voor Heerlijkheid Mariënwaerdt. We pakken ze in en ze gaan op transport. Deze biologische lekkernijen worden verkocht in de landgoedwinkel en door het hele land.

De Walnoot is een werkplaats én een winkel. Er komen veel fietsers en wandelaars langs. We verkopen hier veel soorten honing, kaarsen, kadootjes en ook zelfgemaakte spullen van hout. We maken er waskaarsen die we zelf verkopen. Ook kraken we noten, waar notenolie van gemaakt wordt.

Als je in de winkel werkt, ben je natuurlijk vriendelijk tegen de klanten. Je vindt het leuk om een praatje te maken en over de producten te vertellen. Bij het winkelwerk hoort ook het bijhouden en schoonhouden van de voorraad, stickeren, de kassa bedienen en de spullen mooi inpakken.

Buiten is er een mooie tuin, met alle kleuren bloemen en planten. Vind je het leuk om buiten te werken, dan heb je hier alle kansen om aan de slag te gaan.

Klik hier voor een kijkje op deze locatie.

Wie bij De Els of De Walnoot werkt, kan ook meedoen aan leuke activiteiten zoals de Bloesemtocht.

De Els en De Walnoot zijn vijf dagen per week open en we werken tussen 9.00 tot 17.00 uur. We hebben een bus die tussen Beesd, Geldermalsen en Culemborg rijdt om mensen op te halen. In het voorjaar is de winkel ook in het weekend open. Kijk ook eens op www.dezorgimkerij.nl.

Meer informatie of aanmelden? Mail naar cliëntbureau@prezzent.nl of bel 0418-680200.

Als er iets te timmeren of schilderen valt…
Een nauwkeurig werkje voor Jan