WERKEN-LEREN-CREEREN

Wil jij graag aan de slag en nieuwe mensen ontmoeten? Ben je ergens heel goed in? Of wil je juist nieuwe dingen leren? Bij Prezzent is er volop werk te doen en ook op de dagbesteding kun je je prima vermaken. De een wil graag rust en regelmaat, de ander wil juist veel andere mensen zien en nieuwe dingen leren. We kijken samen wat bij jou past. 

In Beesd, op landgoed Mariënwaerdt, is Aan de Notendijk. Hier hebben we ook een winkel en je kunt er inpak- en productiewerk doen. En als je van buiten werken houdt hebben we er een geweldige kleurentuin.

In Zaltbommel hebben we een mooie plek voor Werk & Dagbesteding in Pand 9: Werken-Leren-Creëren. We hebben er een houtwerkplaats, een handwerkatelier en een klein winkeltje; Prezzentje! In de receptie wijzen we bezoekers de weg en verhuren we zorgmiddelen voor Vegro. Als je buiten wilt werken kun je in de tuin terecht. Dat betekent dat we in en vanuit Pand 9 in Zaltbommel gevarieerd werk kunnen bieden aan mensen met een (arbeids)beperking en langdurig werkzoekenden. In een beschutte en inspirerende omgeving.

In de gemeente Maasdriel is onze ambulante werk en dagbesteding ‘Groen&Doen’ actief; we helpen met het onderhoud van het dierenparkje, het Kasteelterrein en het schoolplein in Hedel, we helpen de gemeente met het onderhoud van alle speeltuintjes in de dorpskernen, we werken in het Slingerbos in Rossum, en helpen in de Ontmoetingstuin bij het Zonnelied in Ammerzoden. Kortom; we werken lekker vaak buiten, maar we hebben ook een fijne eigen plek aan De Haar 1b in Ammerzoden.

Wil je graag iets leren? Doe dan mee aan een van onze branche opleidingen! Bij de opleiding Assistent Groenbeheer bij Groen&Doen leer je snoeien, maaien, onkruid wieden, omgaan met gereedschap, veilig werken, etc.
Bij de Branche opleiding Assistent Facilitair Medewerker in Culemborg leer je over hygiëne, bezoekers ontvangen, telefoon beantwoorden, maar ook hoe je tafels en stoelen klaarzet en schoonmaakwerk kunt doen.
Je kunt gratis meedoen met de opleiding. De opleidingen zijn 3 dagen per week, en je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau meedoen, ook als je moeite hebt met lezen en schrijven.


Op de werk- en dagbestedingslocaties van Prezzent kun je kiezen uit allerlei verschillende activiteiten. Kom eens kijken of doe een dagje mee! Je bent van harte welkom. Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen? Bel gerust met het Cliëntbureau, tel. 0418-820920 of per e-mail clientbureau@prezzent.nl.

Jouw mening telt mee!
Natuurlijk praat je ook mee over Werk & Dagbesteding bij Prezzent. Elke locatie heeft namelijk een locatieraad. In de vergaderingen van de cliëntenraad bespreken we van alles. Hoe we veilig kunnen werken, of er nieuw gereedschap nodig is, welke nieuwe activiteiten we graag willen ontdekken, maar bijvoorbeeld ook of we tevreden zijn over het beleid van Prezzent. Ook vinden we het fijn als je meedenkt over het organiseren van bijzondere evenementen. En komen er nieuwe medewerkers solliciteren, dan praat en beslis jij mee. Want jouw mening is belangrijk en telt mee!