WERKEN-LEREN-CREEREN

Wil jij graag aan de slag en nieuwe mensen ontmoeten? Ben je ergens heel goed in? Of wil je juist nieuwe dingen leren? Bij Prezzent is er volop werk te doen en ook op de dagbesteding kun je je prima vermaken.

De een wil graag rust en regelmaat, de ander wil juist veel andere mensen zien en nieuwe dingen leren. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt lekker buiten werken bij De Zorgimkerij in Beesd of op Kinderboerderij De Heuvel in Culemborg. Op de imkerij hebben we ook een winkel en je kunt er inpak- en productiewerk doen. In Zaltbommel hebben we een mooie plek voor Werk & Dagbesteding in Pand 9: Werk-Leren-Creëren. Daar is echt van alles te doen. Vrijwilligerswerk bijvoorbeeld, zoals koffie schenken of helpen om het gebouw en het terrein netjes te houden. Prezzent heeft onlangs de activiteiten van Dienstwerk overgenomen. Dat betekent dat we in en vanuit Pand 9 in Zaltbommel nog meer en gevarieerder werk kunnen bieden aan mensen met een (arbeids)beperking en langdurig werkzoekenden. In een beschutte en inspirerende omgeving.

Op de dagbestedingslocaties van Prezzent kun je kiezen uit allerlei verschillende activiteiten. Kom eens kijken of doe een dagje mee! Je bent van harte welkom.

Ben je benieuwd wat jij zou kunnen doen? Bel gerust met het Cliëntbureau, tel. 0418-680200 of per e-mail clientbureau@prezzent.nl.

Jouw mening telt mee!
Natuurlijk praat je ook mee over Werk & Dagbesteding bij Prezzent. Elke locatie heeft namelijk een locatieraad. In de vergaderingen van de locatieraad bespreken we van alles. Hoe we veilig kunnen werken, of er nieuw gereedschap nodig is, welke nieuwe activiteiten we graag willen ontdekken, maar bijvoorbeeld ook of we tevreden zijn over het beleid van Prezzent. Ook vinden we het fijn als je meedenkt over het organiseren van bijzondere evenementen. En komen er nieuwe medewerkers solliciteren, dan praat en beslis jij mee. Want jouw mening is belangrijk en telt mee!