Skip to main content
Wonen in Culemborg

Gewoon op jezelf
aan de Händellaan

Jouw woning

In het splinternieuwe appartementencomplex Chopin wonen 23 cliënten van Prezzent. De appartementen zijn licht en modern. Het gebouw heeft een lift. Er is een binnentuin voor de buurt.

Sommige bewoners huren hun appartement van de woningbouwvereniging en wonen zo zelfstandig mogelijk. Voor anderen huurt Prezzent de woning, omdat zij een andere zorgindicatie hebben. Alle bewoners krijgen begeleiding, altijd op maat en op afspraak.

Je appartement
De appartementen hebben een woonkamer, keuken, badkamer met toilet en 1 of 2 slaapkamers. Ook heb je een balkon of tuintje.

je eigen appartement

max. 23 mensen

händellaan, culemborg

Samen en alleen

Het complex aan de Händellaan is geen groepswoning. De bewoners zijn gewoon buren van elkaar en beslissen zelf wat zij alleen of samen willen doen.

De meeste bewoners koken zelf, doen hun was en zorgen ervoor dat hun appartement netjes en schoon blijft.

Samen met je persoonlijk begeleider bespreek je welke ondersteuning je nodig hebt. Dat kan van alles zijn: misschien wil je graag hulp bij het plannen van je huishouden, het doornemen van de post, of is een wekelijks praatje genoeg om het verder zelf te redden. Als zelfstandig koken in je appartement niet (meer) lukt, kun je beneden gezamenlijk eten of je maaltijd ophalen. 

gezamenlijke ruimte

persoonlijke begeleiding

Wat is er in de buurt?

Het appartementencomplex ligt midden in het winkelcentrum Chopinplein, met alles wat je dagelijks nodig hebt bij de hand. Er is een binnentuin voor de hele buurt. Ook het oude centrum is op loopafstand. Culemborg heeft een zwembad en volop sportverenigingen. Werk en dagbesteding van Prezzent vind je bij Op de Markt in het centrum van Culemborg.

Op de woonlocatie Schapebloem aan de Linnaeuslaan is dag en nacht begeleiding aanwezig. Als er iets dringends is buiten de begeleidingstijden, dan kun je met hen bellen.

centrum

binnentuin

sport

Ewa (24) woont op de derde etage. “Dat voelt veilig en ik kan mooi de hele straat uit kijken”, vertelt ze. “Ik zit lekker dicht bij de winkels en heb veel vrijheid. Boodschappen, wassen, koken, poetsen. Ik vind het belangrijk dat mijn huis netjes en schoon is.” 

error: Content is protected !!