Skip to main content
Wonen in Geldermalsen

Fijne sfeer op
de Willem de
Zwijger

Jouw woning

Willem de Zwijger is een mooi, nieuw gebouw midden in een woonwijk. Het oude huis aan de weg is gerenoveerd, daar is nu een algemene ruimte, een keuken en het kantoor van de begeleiding. Daarachter liggen de 15 nieuwe appartementen. Achter het huis is een gezamenlijke tuin met een gezellige veranda.

Je appartement
Je appartement heeft een eigen voordeur, bel, brievenbus en huisnummer. Je hebt een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en badkamer met toilet.

je eigen appartement

15 appartementen

Willem de Zwijgerweg, Geldermalsen

Samen en alleen

Er is 24 uur per dag begeleiding, maar alles wat je zelf kan, doe je ook zelf. En als je iets nieuws wilt leren, dan is er altijd iemand in de buurt om je te helpen. De meeste bewoners koken en eten in hun eigen appartement. Maar dat kan ook in de algemene ruimte in het voorhuis, samen met de begeleiding en enkele andere bewoners. 

De bewoners zijn goede buren die best veel met elkaar optrekken en elkaar helpen. Ze gaan bij elkaar op bezoek, eten samen of doen de boodschappen.

De meeste bewoners zijn overdag naar hun werk of dagbesteding.

algemene ruimte

24 uur begeleiding

Wat is er in de buurt?

Het centrum van Geldermalsen met leuke winkels en restaurantjes is vlakbij. Er is ook een grote supermarkt in de buurt. De bushalte is een kwartiertje lopen en je fietst in 10 minuten naar het NS station. Geldermalsen heeft ook een zwembad. Vlakbij zijn de sportvelden waar sommige bewoners vrijwilligerswerk doen.

centrum

zwembad

sport

 “Eerst was het af en toe een avondje televisiekijken, maar het werd al gauw later en gezelliger. Dus nu komen we bijna elke vrijdagavond samen in de woonkamer. We leggen ieder 2 euro in en om de beurt doen we de boodschappen. Was het eerst alleen maar koffie met koek, tegenwoordig zitten we aan de kaas en chips. We hebben de sjoelbak maar weer eens tevoorschijn gehaald, eens kijken wie er vanavond zin heeft in een competitie!”

error: Content is protected !!