Skip to main content
Wonen in Zaltbommel

Zelfstandig en toch
samen op De BinnenVergt

Jouw woning

De BinnenVergt is een mooi woon-/zorgcomplex. Er is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig. Het is een modern gebouw. Er zijn 16 ruime appartementen voor cliënten van Prezzent. De woningen beneden hebben een plaatsje, de appartementen boven hebben een balkon. Er is een gezamenlijke binnentuin met de anderen in het complex.

Je appartement
Alle appartementen hebben een eigen ingang, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet.

je eigen appartement

max. 16 plekken

Johan van Oldenbarneveldtstraat, Zaltbommel

Samen en alleen

Je woont begeleid en je doet zelfstandig wat je kunt. De meeste bewoners zorgen zelf voor hun maaltijd, maar je kunt ook samen koken en eten in de gezamenlijke ruimte. De begeleiding helpt je om dingen te leren, zoals schoonmaken, de was doen, gezond eten en de contacten met anderen. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt, we maken daar samen afspraken over. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding.

gezamenlijke ruimte

24 uur begeleiding

Wat is er in de buurt?

De BinnenVergt ligt dichtbij het gezellige centrum van Zaltbommel. In de buurt is er van alles te doen. Je kunt fietsen en wandelen in de natuur. Er is een zwembad, sportverenigingen en nog veel meer.

centrum

natuur

Sport

 “Ik help graag met koken, tafeldekken en opruimen. En ik ben heel netjes op mijn appartement. In mijn huis staan vaak bloemen en ik heb een mooi bordje gemaakt aan dat aan de voordeur hangt met ‘Lach, leef en geniet!” 

error: Content is protected !!