Skip to main content
Werken

Pand 9
in Zaltbommel

In Zaltbommel hebben we een mooie plek voor Werk & Dagbesteding in Pand 9: Werken-Leren-Creëren.

Jouw werk

We hebben er een houtwerkplaats, een handwerkatelier en een klein winkeltje. Bij de receptie wijzen we bezoekers de weg en verhuren we zorgmiddelen voor Vegro. Als je buiten wilt werken kun je in de tuin terecht. Dat betekent dat we in en vanuit Pand 9 in Zaltbommel gevarieerd werk kunnen bieden aan mensen met een (arbeids)beperking en langdurig werkzoekenden en dat in een beschutte en inspirerende omgeving.

Samen en alleen

Pand 9 is een werk en dagbestedingslocatie. Deelnemers beslissen zelf welke werkzaamheden ze willen doen. De meeste deelnemers kunnen zelfstandig aan het werk. Samen met de ondersteuners kijken we welk werk het beste bij jou past of hoe we het voor jouw werkzaam kunnen maken.

Wat is er in de buurt?

In pand 9 zit behalve Prezzent nog meer: een kringloopwinkel, werkruimtes en een aantal kunstateliers. Als er iets kapot is gegaan, is er ook nog een repaircafe en een plek waar je kapotte naaimachines in kunt leveren. Ook is er genoeg parkeerplek bij het pand. Op 5 minuten lopen zit een klein winkelcentrum met verschillende winkels en een grote supermarkt.

Winkelcentrum

error: Content is protected !!