Skip to main content
Wonen in Zaltbommel

Lekker je eigen
gang gaan op
De Waluwe

Jouw woning

De Waluwe heeft 10 appartementen en een logeerkamer. Het ligt in de nieuwbouwwijk De Waluwe. Er is een gezellige woonkamer en een gezamenlijke keuken en tuin.

Je appartement
Je appartement heeft een eigen ingang, woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met toilet.

je eigen appartement

10 appartementen

mau de jongstraat, zaltbommel

Samen en alleen

De bewoners van De Waluwe koken en eten ‘s avonds met elkaar. Ook ruimen we samen op en drinken we na het eten koffie.  Elke week stellen we samen een weekmenu op. ‘s Avonds en in het weekend zijn er altijd wel activiteiten te doen. Maar natuurlijk kun je ook rustig op je eigen appartement blijven. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk of naar de dagbesteding in de buurt.

Alles wat je zelf kan, doe je zelf. Heb je ergens hulp bij nodig dan kan de begeleiding je ondersteunen. Of jou helpen om iets nieuws te leren.

De begeleiding is van 13.00 tot 21.30 uur aanwezig.

gezellig samen eten

begeleiding van 13.00 tot 21.30 uur

Wat is er in de buurt?

Op loopafstand van een supermarkt, cafetaria en enkele andere winkels. Op de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Zaltbommel en bij het NS station. Zaltbommel heeft gezellige winkels, terrasjes en uitgaansgelegenheden. Er is een zwembad, sportverenigingen en nog veel meer. In de mooie omgeving kun je lekker fietsen en wandelen. 

centrum

natuur

sport

Antoon woonde eerst met ambulante begeleiding op de Pinksterbloem maar heeft nu een appartement in de Waluwe. Ondanks zijn tevredenheid over de nieuwe situatie, wilde hij bewoners onderling laten meerijden met de auto. Na bespreking in de CCR is dit nu geregeld met een door hen ontworpen formulier in begrijpelijke taal en pictogrammen. Het formulier benadrukt onder andere het dragen van autogordels en het voorkomen van afleiding voor de bestuurder. Goed geregeld Antoon!

error: Content is protected !!