Skip to main content
  • Werk & dagbesteding

    WERKEN, LEREN,
    CREËREN

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek of wil jij graag aan de slag en nieuwe mensen ontmoeten? Ben je ergens heel goed in? Of wil je juist nieuwe dingen leren? De een wil graag rust en regelmaat, de ander wil juist veel andere mensen zien en nieuwe dingen leren. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt buiten werken, klanten helpen, inpak- en productiewerk doen, met hout werken, creatieve activiteiten en nog veel meer.

Wat jij leuk vindt

We kijken samen wat jij leuk vindt en wat goed bij jou past. Het hoeft niet iets te zijn wat je al goed kan, want alles kun je leren!

In Beesd, op landgoed Mariënwaerdt, is Aan de Notendijk. Hier hebben we ook een winkel en je kunt er inpak- en productiewerk doen. En als je van buiten werken houdt hebben we er een geweldige kleurentuin.

In Zaltbommel hebben we een mooie plek voor Werk & Dagbesteding in Pand 9: Werken-Leren-Creëren. We hebben er een houtwerkplaats, een handwerkatelier en een klein winkeltje; Prezzentje! In de receptie wijzen we bezoekers de weg en verhuren we zorgmiddelen voor Vegro. Als je buiten wilt werken kun je in de tuin terecht. Dat betekent dat we in en vanuit Pand 9 in Zaltbommel gevarieerd werk kunnen bieden aan mensen met een (arbeids)beperking en langdurig werkzoekenden. In een beschutte en inspirerende omgeving.

Jouw mening telt mee!

Natuurlijk praat je ook mee over Werk & Dagbesteding bij Prezzent. Elke locatie heeft namelijk een locatieraad. In de vergaderingen van de cliëntenraad bespreken we van alles. Hoe we veilig kunnen werken, of er nieuw gereedschap nodig is, welke nieuwe activiteiten we graag willen ontdekken, maar bijvoorbeeld ook of we tevreden zijn over het beleid van Prezzent. Ook vinden we het fijn als je meedenkt over het organiseren van bijzondere evenementen. En komen er nieuwe medewerkers solliciteren, dan praat en beslis jij mee. Want jouw mening is belangrijk en telt mee!

error: Content is protected !!