Skip to main content
Wonen in Zaltbommel

Thuis op
Bommelstein

Jouw woning

Bommelstein is een gezellige groepswoning met een ruime tuin. In totaal kunnen hier 27 mensen wonen vanaf 18 jaar. Er zijn verschillende huiskamers zodat iedereen toch in een kleine groep woont. Daarnaast heb je natuurlijk zoveel contact met anderen als je wilt. Op Bommelstein kun je ook een tijdje komen logeren of een paar vakantieweken verblijven. Je kunt bij ons ook oefenen om zelfstandiger te gaan wonen.

je eigen kamer

max. 27 mensen

BLOEMKESHOF, ZALTBOMMEL

Samen en alleen

Op de begane grond zijn drie huiskamers. Hier doen we graag een spelletje of kijken we televisie. We eten ook meestal samen in de huiskamers. De kok kookt voor het hele huis, bewoners helpen als ze dit willen.

Veel bewoners zijn overdag naar hun werk of dagbesteding. De ouderen zijn vaker thuis, maar hebben ook van alles buiten de deur te doen. Voor ouderen is er ook dagbesteding aan huis.

Er is 24 uur per dag begeleiding. Alles wat je zelf kunt, doe je zelf. En heb je hulp nodig, dan is er altijd iemand in de buurt.

Ook als je ouder wordt en/of lichamelijke klachten hebt of krijgt, kun je zo lang mogelijk op Bommelstein blijven wonen.

3 huis-
kamers

24 uur begeleiding

Wat is er in de buurt?

Bommelstein ligt dichtbij het centrum van Zaltbommel. Je loopt er zo naartoe. In de stad zijn veel gezellige winkels en terrasjes. Rondom Zaltbommel ligt ook prachtige natuur, je kunt alle kanten op fietsen of wandelen. Er is een zwembad. Een groep bewoners gaat wekelijks zwemmen of naar clubs, zoals Clubavondje Uit of De Boemeltjes. Er zijn veel vrijwilligers die met de bewoners de stad ingaan, naar een concert of museum. Als je het leuk vindt, kun je ook in de tuin werken.

centrum

natuur

cultuur

Ons favoriete eten? Tosti’s voor de lunch en een broodje hamburger zijn favoriet. Maar dan wel met alles d’r op en d’r aan! Als je liever in je eigen huisje eet kan dat natuurlijk ook. Diamond Painting, lekker puzzelen of even gezellig kletsen doen we in onze huiskamer. Bijna iedereen werkt buitenshuis en daarnaast brengen we geregeld tijd met elkaar door. Zwemmen, fitness, even de stad in of een spelletje Wii in de huiskamer.

error: Content is protected !!