Chauffeurs gezocht bij De Zorgimkerij

Op basis van vrijwilligersvergoeding.

Voor het rijden op onze 8 persoonsbus,
rijbewijs B, om cliënten van en naar hun werk/dagbesteding te brengen.

Start en eindplaats is Beesd; Notendijk 1a
Route Beesd, Geldermalsen, Culemborg en v.v.

Op maandag, woensdag en vrijdag:
1 ochtendrit en 1 middagrit

Op dinsdag en donderdag:
2 ochtendritten en 2 middagritten

Dag(en) en aantal ritten in overleg.

Interesse?
Bel 0345 581063 of mail: info@dezorgimkerij.nl

Vrijwilliger bij Prezzent

Enthousiaste vrijwilligers zijn bij Prezzent altijd welkom. Je kunt je eigen tijd indelen en op allerlei manieren een helpende hand bieden. Bij de dagelijkse bezigheden van onze cliënten, bij een uitstapje, of door zomaar een uurtje onverdeelde aandacht, een kop koffie en een praatje.

Bekijk hiernaast de actuele vacatures. Onze cliënten bedenken zelf waar ze graag hulp of gezelschap bij zouden hebben. Ze stellen zelf de advertentie op (of met een beetje hulp van de begeleiding) en voeren natuurlijk ook de kennismakings-/sollicitatiegesprekken.

Alvast wat sfeer proeven? Lees de uitgebreide informatie en de eigen verhalen van onze cliënten op de verschillende woon- en dagbestedingslocaties.

Goed geregeld
Als je bij ons aan de slag gaat als vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. We stellen een vrijwilligersovereenkomst op met afspraken en je bent tijdens de werkzaamheden WA-verzekerd. Daarnaast kun je aanspraak maken op een vrijwilligersvergoeding.

Verklaring omtrent Gedrag
Zoals in de wet is vastgelegd, moeten nieuwe medewerkers en vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Dat geldt dus ook bij Prezzent. Vanzelfsprekend vergoeden wij de kosten die je hiervoor maakt.

Iets voor jou?
Bel dan naar het Centraal Bureau in Zaltbommel: 0418 68 02 00. Of stuur een e-mail naar info@prezzent.nl. Dan neemt onze personeelsconsulent contact met je op.
 

terug naar begin

Culemborg Fietsvrijwilligers

Fietsvrijwilligers  Schapebloem
Wij zoeken vrijwilligers. Die graag mee willen fietsen in onze fietsclub. Dan kunt u met een van ons op de tandem. Of de duofiets.
De fietsclub is op maandagavond. En in de zomermaanden, van 18.15 tot 21.00u.
 

terug naar begin

Culemborg Wandelvrijwilligers

Wandelvrijwilligers Schapebloem
We wandelen graag. Daar zoeken we vrijwilligers voor. Om regelmatig met ons samen wandelen. Lekker in beweging en dan ook kletsen.
 

terug naar begin

Culemborg Tuinvrijwilliger

Tuinvrijwilliger Schapebloem.
Ik ben Albert. Ik ben 79 jaar. Op de Schapebloem hebben we een dakterras met kas. En in de tuin beneden staat een kas. We verbouwen er graag groenten en fruit. Ik werk zelf graag in de kassen.
Wij zoeken iemand die1 keer per week wil komen helpen. Op een maandag of dinsdag. Ik weet en kan al zelf veel. Maar extra hulp in de kas en tuin zou fijn zijn.
 

terug naar begin

Culemborg Kookvrijwilligers

Kookvrijwilligers Schapebloem
We zoeken enthousiaste mensen die ons helpen bij het koken. Bijvoorbeeld samen boodschappen doen. Met ons koken op het eigen appartement. Of met ons de maaltijd voor ‘s-avonds voorbereiden.
 

terug naar begin

Culemborg Gezellige vrijwilligers

Gezellige vrijwilligers m/v Schapebloem
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Voor een praatje, een kop koffie. Of om samen met ons een spelletje te doen. Het liefste op de zondagmiddag.

terug naar begin

Culemborg Maatje

Maatje gezocht m/v Schapebloem
Ik ben een rustige jongen van 28 jaar. Ik zoek een maatje om spelletjes doen. Dat is gezelliger met z’n tweeën. En samen met iemand op de bromfiets de omgeving gaan bekijken. En op een terrasje wat gaan drinken. Samen koken vind ik ook prettig, omdat er dan iemand mee kan kijken of ik het goed doe. Graag op een zondag.

terug naar begin

Zaltbommel Gezellige vrijwilliger

Gezellige vrijwilliger Bommelstein
Ik ben een spontane, jonge vrouw van 34 jaar. Ik zoek iemand om samen te gaan wandelen, te winkelen en uit te gaan. Omdat ik werk, is dat vaak ‘s- avonds en in de weekenden.
De dagen en keren kunnen we samen overleggen. Voorwaarde is wel dat je bereid moet zijn om een cursus epilepsie te volgen.
 

terug naar begin

Geldermalsen Fietsvrijwilliger

Fietsvrijwilliger  Geldermalsen
Ik ben een sportieve jongen van 23 jaar. Ik wil graag eens in de twee weken of één keer per maand een flink stuk gaan fietsen. Wie wil deze uitdaging aangaan met mij?
 

terug naar begin