Skip to main content
Vrijwilligers

Vrijwilligers
bij Prezzent

Enthousiaste vrijwilligers zijn bij Prezzent altijd welkom. Je kunt je eigen tijd indelen en op allerlei manieren een helpende hand bieden. Bij de dagelijkse bezigheden van onze cliënten, bij een uitstapje, of door zomaar een uurtje onverdeelde aandacht, een kop koffie en een praatje.

Alvast wat sfeer proeven? Lees de uitgebreide informatie en de eigen verhalen van onze cliënten op de verschillende woon- en dagbestedingslocaties.

Goed geregeld

Als je bij ons aan de slag gaat als vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. We stellen een vrijwilligersovereenkomst op met afspraken en je bent tijdens de werkzaamheden WA-verzekerd. Daarnaast kun je aanspraak maken op een vrijwilligersvergoeding.

Verklaring omtrent Gedrag

Zoals in de wet is vastgelegd, moeten nieuwe medewerkers en vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Dat geldt dus ook bij Prezzent. Vanzelfsprekend vergoeden wij de kosten die je hiervoor maakt.

Iets voor jou?

Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Maaike Knoppers via 06-83804173 of stuur een mail naar werkenbij@prezzent.nl.

error: Content is protected !!